Nieuwe look

Een mens heeft af en toe behoefte aan vernieuwing. Een ander interieur, een ander merk kaas, een Italiaanse in plaats van een Franse wijn… Aangezien mijn inkomen mij nog niet eens van een nieuwe spijkerbroek kan voorzien, zal ik het moeten doen met een nieuw thema op mijn website. Thema klinkt een beetje Hema, dus ik noem het dan ook maar “look” of “layout” (wel Engels uitspreken). Ik weet niet of het aan nieuwe versies van Firefox of WordPress lag, maar mijn site zag er niet meer uit zoals ik wilde. Bovendien werkte in Firefox het reactie formulier niet meer. Niet dat ik veel reacties krijg, maar toch. Dingen op internet moeten werken, anders klik je ze weg.

Mijn wijde ontwerp van de eerste versie van mrbungle.nl – gemaakt voor grote beeldschermen – heeft plaatsgemaakt voor een compacter geheel. Of het surplus aan scrollen een bevredigender leesgevoel gaat opleveren, zal de tijd leren. Vooralsnog zien mijn soms enorme lappen tekst er minder lang uit dan eerst, in mijn ogen althans. Wanneer er comptabiliteitsproblemen voordoen, hoor ik dat graag. Andere suggesties trouwens ook. Wordt allemaal vertrouwelijk behandeld.

De vernieuwde versie van mrbungle.nl is hopelijk ook een aanzet tot hernieuwde inspiratie om ervoor te schrijven. In bloggerland zijn al teveel excuses te lezen over gebrek aan berichten, dus doe ik dat niet. Ik ga ook niet de schuld geven aan Twitter of 3voor12/Zeeland, wat vandaag de dag aardig wat typtijd in beslag neemt. Wel heeft de microblogdienst een prominentere plek gekregen op deze website. Alles wat daar niet past zal hier te lezen zijn. Hopelijk met een redelijke frequentie. Muziekjaarlijstjes zijn alvast een goed begin.

Reacties

  1. Bericht
    Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *