Moddervette electro

Het scheelde weinig of ik was een dag te laat geweest voor de optredens van Major Hostage en Krause in de Spot afgelopen vrijdag. Dan had ik zomaar naar een hypernerveus ska concert gemoeten. Compleet onvoorbereid maar toch geheel in de stemming was het genieten van de aanstekelijke en harde electro van de Groningse, en het voorprogramma uit Goes stal de show met zijn eigen support act.  Gezellig was ook dat heel de zaal liep te twitteren, lekker 2.0! Lees mijn verslag voor 3voor12/Zeeland hier.


0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.