Ondraaglijk

Het wachten op de nieuwe Kurt Vile plaat Smoke Ring For My Halo is inmiddels toch een ondraaglijk niveau gestegen. Een marteling. Het duurt nog tot 8 maart voordat de zowel het vinyl als de cd als de mp3 in de (digitale) brievenbus valt. En dan moeten posterijen van verschillend pluimage wel meewerken. Ik troost mezelf zolang met Jesus Fever, in de hoop dat de lichaamstemperatuur weer iets gaat dalen. Het is het tweede nummer van Kurt Vile’s vierde volledige plaat, en deze track lijkt terug te grijpen naar waar hij was begonnen: gruizige popliedjes om met een afgetrapte Chevy cabrio door het Amerikaanse landschap te toeren, met de wind en zand in je haar.

Kurt Vile – Jesus Fever


2 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.