Erinn Williams en Erik Borgård

Totaal onbevangen naar een optreden, levert bijna altijd onverwachte pleziertjes op. Zo ook de recente editie van het aller-gezelligste optredeninitiatief Avonduren. Van geen van de beide singer-songwriters had ik ooit gehoord, of de moeite genomen om ze te beluisteren voordat ze in de Noordstraat in Middelburg zouden spelen. Niet uit luiheid, maar omdat ik mijzelf graag laat verrassen. Dat is makkelijk praten, want Avonduren is mij nog geen enkele editie tegengevallen. Alsof je in een sterrenrestaurant gaat eten: je weet van te voren dat het smullen wordt. Alleen dat het publiek refreinen moet gaan meezingen ben ik echt wel een beetje beu aan het raken. Lees hier mijn culinaire recensie van afgelopen vrijdagavond. Overigens speelde Erinn in een outfit die wat meer bij de winter past dan hierboven afgebeeld. En klinkt ze live beter dan op cd.


0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.