Muziek

Woodkid – Iron

Toegegeven, de EP Iron van Woodkid is verre van bijzonder te noemen. Van de zes nummers zijn er drie wat flauwe singer-songwriter liedjes, een beetje leunend op pianodeuntjes. Verder wordt de titeltrack nog twee keer vrij inspiratieloos geremixt door de Mystery Jets en Gucci Vump. Maar het orkestrale, bombastische Iron laat in combinatie met de heroïsche videoclip een overweldigende indruk achter. De man achter Woodkid, Yoann Lemoine, is dan ook beter bekend als de man achter de camera. Zo deed hij clips voor Kate Perry, Moby, Yelle en Taylor Swift en regisseerde hij een commercial voor thee. De beelden zijn de afgelopen dagen al uitgebreid verspreid op het internet, maar ik kon het toch niet laten. De EP is verkrijgbaar bij iTunes via Green United Music.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *