Daedelus – Bespoke

Wanneer je acid, jazz, soul, hiphop, electro, disco, 2-step en victoriaanse thema’s door elkaar husselt en ook nog eens zeven verschillende vocalisten laat opdraven op je nieuwe album, ben je dan een chaoot die geen keuzes kan maken? Niet altijd, bewijst Daedelus (Alfred Darlington) op zijn nieuwe album Bespoke. Hij is eerder een perfectionist die het zichzelf graag moeilijk maakt. Het levert een eclectische plaat op die vanzelfsprekend veel kanten op stuitert maar toch dat typische Ninja Tune (het label) geluid weet vast te houden. De clichématige metafoor “puzzel” komt weer eens bovendrijven, maar Daedelus heeft ‘m dus al opgelost.

Tailor-Made (featuring Milosh) by Daedelus

Reacties

  1. muurhaan

    Wat een onzin is dit weer! Ik dacht dat u dit keer iets zinnigs zou publiceren, maar kom dus weer bedrogen uit!

  2. Bericht
    Auteur
    mrbungle

    Websites als de mijne bezoeken om kwart over vier in de ochtend vind ik nog veel meer onzin. Het verklaart misschien waarom uw reacties weinig inhoud kennen, en zeker niet duidelijk maken wat er met “zinnigs” bedoeld wordt. Misschien moet u toch eens wat meer nadenken voordat u het toetsenbord weer ter hand neemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *