Mrbungle.nl

Jaarlijst 2012: #10

10. Gunn-Truscinski Duo – Ocean Parkway
Albums die je in het begin van het jaar hebt grijsgedraaid, hebben tegen het uiteinde nogal eens de neiging om in de grote massa te verdwijnen. Dat laat ik niet gebeuren met Ocean Parkway van het Gunn-Trusconski Duo. In maart van dit jaar was de lp niet van de platenspeler te krijgen en wordt vandaag de dag nog steeds regelmatig uit de kast gepakt. Geen wonder: Het beste van American Primitivism, blues, ragas, improvisatie en expressief percussiewerk worden op dit tweede album van gitarist Steve Gunn en drummer John Truscinski verzameld. Wat dat betreft heb ik weinig toe te voegen aan mijn recensie uit het voorjaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top